Monday, May 09, 2011

Atasamentul de dorinte

    Am 35 de ani. Am crescut într-o familie de intelectuali cu o situaţie financiară bună. Am făcut o facultate. Nu m-am preocupat de carieră şi am vrut să mă mărit din dragoste. Dar acest lucru nu mi-a reuşit. Din diverse motive m-am despărţit de bărbaţi, neţinând cont că ei mă iubeau (conform spuselor lor). Cu doi ani în urmă am făcut o operaţie de mărire a sânilor. După aceasta viaţa mea s-a distrus definitiv. Mi-am pierdut serviciul, am rămas cu o grămadă de datorii şi m-am despărţit de bărbatul cu care trăiam. În afară de aceasta, operaţia a fost făcută greşit şi a trebuit să o iau de la capăt în ianuarie 2002. În ultima vreme am o depresie continuă, plâng des. Starea mea morală şi psihică se înrăutăţeşte mereu, am zăcut bolnavă mult timp iarna. Nu mă părăseşte sentimentul de disperare, pur şi simplu parcă mă învârt în cerc şi nu găsesc nici o ieşire. Evenimentele se repetă cu diverse persoane şi în perioade diferite şi nu pot înţelege cum să rup acest lanţ? Ce greşesc? Ajutaţi-mă să înţeleg cauzele crizei şi cum să mă ajut singură?

— Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte de o femeie se subînţelege apariţia pe lume a unor copii. Ce înseamnă asta? - Cu cât creşte mai mult în sufletul femeii concentrarea asupra iubirii şi mai puţin asupra dorinţelor, cu atât e mai mare şansa de a apărea pe lume copii fericiţi şi acest lucru atrage bărbatul. Când senzualitatea creşte iar dorinţele se amplifică şi umbresc iubirea, atunci are loc o creştere a agresivităţii şi acest lucru sperie bărbaţii. Creşterea sexualităţii este foarte periculoasă în acest caz. Predilecţia femeii către sex o face agresivă şi pe copiii ei - bolnavi. Una dintre cauzele îmbolnăvirilor serioase la copii este următoarea. Să ne imaginăm că în subconştientul femeii este formată o puternică dependenţă de dorinţe - care putea veni din nişte vieţi trecute, putea fi transmisă de părinţi sau de soţul care până la căsătorie a fost foarte activ sexual, atent şi tandru înainte de concepere, iar în timpul sarcinii, brusc, s-a comportat cu totul diferit! La situaţia neplăcută care de fapt este o purificare şi salvare a copilului, femeia reacţionează supărându-se, condamnând şi invidiind. În sufletul copilului se strecoară o bombă cu efect întârziat şi trec câţiva ani după naşterea copilului. Femeia observă că soţul ei s-a răcit puternic faţă de ea în plan sexual. Ea nu înţelege că puternica scădere a sexualităţii soţului lucrează în sensul salvării copilului, scăzând dependenţa sa de dorinţe şi viaţă. Femeia intră într-o stare de depresie, supărare şi părere de rău.
     Situaţia continuă să se înrăutăţească. Femeia îşi găseşte un amant şi dacă comportamentul soţului este îndreptat intuitiv înspre salvarea copilului, atunci amantul va avea un singur scop - de a obţine o satisfacere maximă. Femeia capătă o desfătare sexuală imensă şi gândeşte: în sfârşit, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile şi mi-a dat fericire. Iar după un anumit timp i se îmbolnăveşte şi îi moare copilul. Şi mai departe femeia are o deplină neîncredere în toate, devine depresivă. Iar peste câţiva ani medicii pun diagnosticul - cancer.
       Să ne întoarcem la subiect. Aveţi o sexualitate crescută şi dependenţă de dorinţă. Eu vă pun un diagnostic după scrisul dumneavoastră. În mod corespunzător, aveţi o agresiune crescută faţă de bărbaţi şi înseamnă că şi faţă de copii. Dumneavoastră faceţi cunoştinţă cu un bărbat şi la început sentimentul iubirii întunecă dorinţa iar apoi se desfăşoară treptat „volantul" senzualităţii. Şi de îndată ce dorinţa şi agresivitatea ating un nivel periculos, bărbatul vă părăseşte, înjosind involuntar dorinţele dumneavoastră. Prin comportamentul lor bărbaţii au lucrat la purificarea şi salvarea copiilor dumneavoastră. Atunci când aţi făcut operaţia, concentrarea dumneavoastră asupra senzualităţii şi dorinţelor a crescut de câteva ori. Starea viitorilor copii s-a înrăutăţit brusc. Înseamnă că şi amploarea purificării trebuia să crească de câteva ori. Ce trebuie să faceţi în această situaţie? În primul rând să păstraţi iubirea, adică să nu vă fie frică, să nu vă deprimaţi, să nu vă pară rău, să nu vă supăraţi pe dumneavoastră şi pe soartă. În al doilea rând, trebuie să acceptaţi în totalitate situaţia care s-a conturat. În al treilea rând, trebuie să ajutaţi natura, nu să vă luptaţi cu ea. O dietă severă, înfrânarea dorinţelor, eliminarea raporturilor sexuale, rugăciunea pentru urmaşi. În relaţia cu bărbaţii orientaţi-vă asupra prieteniei şi nu a aşternutului. Fiţi atentă: magazinele din Occident sunt pline ochi de lucruri frumoase, dar toţi se îmbracă ca nişte vagabonzi, de ce? Cu cât se ataşează mai mult Occidentul de dorinţe, cu atât sunt mai puţine femei frumoase şi cu atât există o dorinţă mai scăzută de a se îmbrăca frumos. încetaţi să vă arătaţi sexualitatea în vestimentaţie. Nu vă rujaţi strident buzele, nu vă fardaţi la ochi. Şi în nici un caz să nu vizionaţi filme porno. Încetişor şi constant începeţi să lucraţi asupra dumneavoastră şi să vă schimbaţi. Veţi avea succes.
© Lazarev - Cartea a 8-a

No comments:

Post a Comment